"Nu tot ce e natural e frumos" M. Eminescu

"Nu poti vedea bine decat cu inima. Esentialul este invizibil pentru ochi."
Antoine de Saint- Exupery


miercuri, 8 iunie 2011

Zodiacul din Antlantida

In relatarea lui Platon, Atlantida era o putere navala, cu baza pe o insula sau continent aflat dincolo de stramtoarea Gibraltar. Dupa diverse relatari, Atlantida s-a scufundat in ocean, aproximativ in anul 9.500 i.Hr. Nivelul spiritual al atlantilor a fost deosebit de ridicat, ei avand o inteligenta si intuitie …deosebita. Se considera ca oamenii cu calitati psihice deosebite au avut incarnari in Atlantida. Mediumul E.Cayce a descris cu lux de amanunte Atlantida in timpul transelor sale hipnotice. Zodiacul din Atlantida, foarte putin cunoscut de publicul larg, merita sa fie citit:


Sursa – persoanele nascute in data de 1 a fiecarei luni


Esti o persoana spontana si impulsiva. Faci orice ca sa produci schimbari in jurul tau si sa scapi de monotonie. Iti doresti sa incerci totul macar o singura data in viata. Stii cum sa obtii atentia si sustinerea celor din jurul tau printr-un simt innascut de a comanda. Tu consideri intotdeauna un esec ca o noua provocare.


Uniunea – persoanele nascute in data de 2, 3, 4 a fiecarei luni


Existenta ta este o succesiune bine definita de perioade. Tineretea este o continua cautare a iubirii si a dragostei pe care sa o primesti de la ceilalti oameni. Ai foarte multe relatii afective si de prietenie. Cu timpul simti presiunea de a-ti gasi pacea interioara si acorzi mult timp studiului spiritual. Constientizezi legatura ta cu mediul inconjurator, unitatea cu cosmosul si cu Divinul, aceasta fiind sursa armoniei pentru tine.


Actualizarea – persoanele nascute in data de 5, 6 a fiecarei luni


Esti o persoana care traieste clipa si lupti puternic impotriva traditionalismului si conservatorismului. Plin de resurse, fructele meditatiilor tale se materializeaza in creatiile tale: planuri, schite si alte proiecte ingenioase. Oamenii te considera original, cu o imaginatie bogata chiar daca nu inteleg intotdeuna ideile tale.


Farmecul – persoanele nascute in data de 8, 9, 10 a fiecarei luni


Toata lumea iti lauda talentele, unicitatea si frumusetea interioara. Nobletea si armonia radiaza din tine, impreuna cu o profunzime si un magnetism care nu lasa pe nimeni neatins. Esti o persoana misterioasa, care pare uneori distanta, alteori implicata puternic intr-o cauza. In oricare din situatie influenta ta asupra altora ramane substantiala.


Misiunea – persoanele nascute in data de 11 a fiecarei luni


Se vede ca destinul tau a fost scris de cand te-ai nascut. Ai maturitate emotionala de la varste fragede. Pui mult suflet si pasiune in ceea ce faci. Abordezi problemele mereu dintr-un unghi original si gasesti solutiile potrivite. Intuitia ta este foarte buna si ai capacitatea de a presimti evenimentele. Tu iti cunosti rolul pe care il joci in viata altora, si ajuti mereu pe cei nevoiasi.


Linistea – persoanele nascute in data de 12, 13, 14 a fiecarei luni


Viata te-a pus in fata unor mari dileme. Vei fi pus in situatii in care trebuie sa constientizezi adevarurile, chiar si cele suparatoare, despre trecutul familiei tale, despre societate si oameni sub aspecte etice, morale si filosofice. La inceput vei fi in dilema cu a pastra cele descoperite pentru tine sau sa le spui la ceilalti. Cel mai adesea, preferi sa pastrezi discretia si sa divulgi doar putine informatii si doar la cei care sunt deschisi mentali si capabili sa inteleaga lucrurile pe care le prezinti.


Echilibrul – persoanele nascute in data de 15, 16 a fiecarei luni


Ai capacitatea de a-ti stapani impulsurile si sa realizezi care este vocatia ta in viata. Stii sa te autodisciplinezi pentru a obtine beneficii pe termen lung. Oamenii iti admira determinarea si capacitatea de a te organiza. Dai dovada adesea de incapatanare. In general te astepti si de la cei din jur sa fie la fel de echilibrati si hotarati ca tine.


Rezistenta – persoanele nascute in data de 17 a fiecarei luni


Pare de parca te-ai fi nascut nefericita deoarece in mod repetitiv adopti un comportament apropiat de revolta. Traiesti stari de insatisfactie si gasesti mereu ceva de care sa te plangi si ceva impotriva caruia sa lupti. Cu varsta inveti sa iti controlezi comportamentul artagos sau macar inveti sa faci din cand in cand un pas in spate si sa razi de situatia pentru care te-ai alarmat, sa vezi partea amuzanta a lucrurilor. Ceilalti ta apreciaza pentru abilitatea ta de a imbunatati lucrurile.


Puterea – persoanele nascute in data de 18, 19 a fiecarei luni


Esti o persoana adaptabila, cu un grad crescut de independenta in relatii, iubitoare de libertate. Odata cu inaintarea in varsta iti dezvolti abilitatile si aptitudinile pana spre perfectiune si deprinzi si un spirit critic subtil. Iti urmaresti telurile cu concentrare si poti deveni mana forte cu cei care ti se opun. Adori laudele, acesta fiind punctul tau sensibil. Mereu incerci sa fii la inaltime.


Schimbarea – persoanele nascute in data de 20, 21, 22 a fiecarei luni


Prima parte a vietii tale va fi plina de schimbari de directie pana iti vei gasi in sfarsit directia care ti se potriveste in viata. Dai dovada de o uimitoare adaptabilitate si flexibilitate. Entuziasmul tau este un factor motivant pentru cei din jurul tau care te vor sustine in proiectele tale. Proiectele tale ii cuprind adesea pe cei dragi, deoarece iti place sa faci lucrurile impreuna cu cei din jur.


Vindecarea – persoanele nascute in data de 23, 24, 25 a fiecarei luni


Te-ai nascut cu un talent specific: prin cuvintele si gesturile tale poti sa calmezi pe cei din jurul tau. Ai abilitati de psihoterapeut si se poate spune ca ai calitatea a-i face pe ceilalti oameni sa se simta mai bine. Tu poti sa vindeci sufletele. Cu toate ca lumea te iubeste si te admira, ramai toata viata o persoana modesta si plina de naturalete.


Realizarea – persoanele nascute in data de 26, 27, 28 a fiecarei luni


Perseverenta si calmul sunt cele doua trasaturi de caracter care te definesc. Le ai innascute si le dezvolti pe parcursul anilor. Hotararea ta va duce spre a transforma piedicile in oportunitati si a reusi chiar si acolo unde sansele sunt putine. Cu toate acestea, nu trebuie sa te astepti la multe aplauze de la cei din jurul tau. Satisfactia personala si multumirea de sine este mult mai importanta pentru tine.


Energia – persoanele nascute in data de 29, 30 a fiecarei luni (exceptand data de 29 februarie)


Oamenii te percep ca fiind o persoana vesela, adaptabila si optimista cu o imensa energie de viata. Ai capacitatea de a motiva pe cei din jur. Idealurile tale sunt inalte si toata viata ta vei lupta ca sa le atingi. Nu accepti opozitia, ba chiar te incapatanezi cand altii incearca sa te opreasca din drumul tau. Iti cunosti drepturile si ti le revendici.


Memoria – persoanele nascute in data de 31 a fiecarei luni si in data de 29 februarie


Spiritul tau este imbibat de nostalgie si aminitirile trecutului. Intuitia ta este dezvoltata si ai capacitatea de a vedea dincolo de aparente, de a citi oamenii in spatele mastii pe care o afiseaza. Imaginatia ta este foarte bogata si adesea uiti de prezent, in timp ce explorezi trecutul sau viitorul pe calea imaginatiei tale. Abilitatile tale de povestitor te fac o persoana simpatizata in orice anturaj.


 sursa articolului:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu